مجموع نظرات: ۲
شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
۰ نفر

استاندار مرکزی از کاهش ۱۰۰ درصدی خرید تضمینی گندم در این استان خبر داد.

خرید گندم

به گزارش همشهری آنلاین، سید علی آقازاده در جلسه شورای اداری استان مرکزی اظهار کرد: خشکسالی تاثیر زیادی در تولید گندم داشته است. میزان خرید گندم در استان تا ۲۰ تیرماه از بهره‌برداران کشاورزی ۴۷ هزار تن بود در حالی که این میزان در مدت مشابه قبل  ۱۰۵ هزار تن بوده است و در این زمینه کاهش خرید رخ داده است.

وی بیان کرد:  میزان خرید گندم از کشاورزان در کشور تا ۲۰ تیرماه ۳.۳ میلیون تن بوده و در مقایسه با شاخص سال گذشته که ۵.۷ میلیون تن بود، کاهش چشمگیری دارد.

آقازاده تاکید کرد: اثرات خشکسالی کم سابقه، تاثیر خود را در حوزه کاهش تولید محصولات کشاورزی و محدودیت برق و آب نمایان کرده و چنانچه بارش مطلوبی نباشد ممکن است در آینده تامین آب آشامیدنی شهرها نیز با مشکلاتی همراه باشد.

وی با اشاره به دوبرابر شدن مشکل کم آبی در روستاهای استان اظهار کرد: شمار روستاهای استان مرکزی که اکنون به صورت سیار آبرسانی می‌شوند نسبت به پارسال دو برابر شده و امکان دارد تا پایان فصل گرما به ۱۳۰ روستا برسد که این مهم چالشی جدی است.

استاندار مرکزی بر لزوم مدیریت پساب‌ها تاکید کرد و گفت: تولید پساب استان هزار و ۵۰۰ لیتر بر ثانیه است که می‌طلبد سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از این ظرفیت بیشترین بهره‌گیری را داشته باشند تا منابع آبی صنایع تأمین شود.

کد خبر 614722

پر بیننده‌ترین اخبار استان‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha